"Lytter du lenge til elvene om natta,
lenge,
er det til slutt som om sjelen
gåtefullt minnes sin framtid"

Hans Børli, Dagene

Oslo Elveforum

Oslo Elveforum

Startside Aktiviteter Elveadopsjon Skoler adopterer (film)
Skoler adopterer (film) PDF Skriv ut E-post
mandag 30. november 2009 12:10

SKOLER ADOPTERER elver/bekker/vann/våtmark

”Ildsjelen i det daglige arbeidet med elveadopsjon i Oslo er den inspirerende og alltid positive Trine Johnsen. Hun arbeider i en delstilling for Oslo Elveforum. Trine har tidligere arbeidserfaring fra informasjon, markedsføring og reklame og fra arbeid med barnehage/fritidshjem (SFO) i Nordstrand Menighet.
.
.
På øverste bildet ser du Trine med gul bøtte - opptatt med vannmåling på en flytebrygge i Gjersrudtjern, - sidevassdrag til Ljanselva – sammen med en elev fra Kastellet skole.
.
.
I midten (fra v.) Trine sammen med hennes to nærmeste medarbeidere i Oslo Elveforum gjennom de senere år, leder Tor Holtan-Hartwig og sekretær Sigurd Tønsberg.
.
.
På bildet nederst deler Trine ut skolens adopsjonbrev underskrevet av ordføreren til elevrådsrepresentantene ved Klemetsrud skole Ludvig Vollelv Thorsen og Ingrid Helene Woldsund. Fotograf Ingar Johannessen. Ved samme anledning fikk skolen også sitt miljøfyrtårnbevis.”
.
.
.
.
.
.
En film om et tverrfaglig undervisningsopplegg kunne lastes ned fra Skole i praksis - men er nå fjernet.

Denne filmen viste konkret hvordan tre skoler på forskjellige måter legger elveadopsjonen inn i sin lærerplan. Her kan man få ideer og bli inspirert til å se hvordan det kan gjøres på egen skole.
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack